zaterdag 3 juli 2010

It's a small world

Een paar weken geleden zat mijn vrouw met 2 vriendinnen in een overvolle trein op weg naar Schiphol voor een weekendje Barcelona, toen een wat oudere man naast hen kwam zitten. Toen mijn vrouw haar vriendinnen over mijn Quest aan het vertellen was, bemoeide de man zich er na enige tijd mee en vertelde dat zijn zoon één van de "uitvinders" van de Quest was. Het bleek de vader van Theo van Andel!

Afgelopen week weer zoiets: via mijn werk kwam ik in aanraking met een echtpaar waarvan de kleindochter de vriendin / vrouw is van Harry Lieber van Ligfietsgarage Groningen, die ook natuurlijk Questen e.d. onderhoudt.

It's a small (Quest) world...

3 opmerkingen:

 1. It's small world, die kleindochter ben ik ( ik was even aan het snuffelen in de quest-rijders-lijst). Dank voor de goede zorgen, Marjon, quest 271

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig he. Mijn schoonouders denken dat je Mango rijdt en dat je deze in Groningen hebt gekocht. Nou kwam je naam me wel bekend voor, maar ja, het is dan ook nog steeds een klein velomobielwereldje.
  Harry Lieben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik neem aan dan dat ik je schoonouders (Harry) en je ouders (Marjon) ontmoet heb. De omstandigheden waren er niet naar om het over Questen e.d. te hebben...

  BeantwoordenVerwijderen