vrijdag 21 oktober 2011

Sneek, anyone?

Ik heb volgende week een nascholing in Sneek die begint op donderdagmiddag 27 oktober en het leek me als milieubewuste burger een goed idee om mijn reuzenfruit te gebruiken voor het transport naar de lokatie.

Tussen 13.30 en 14.00 uur wil ik in Sneek aankomen (bij van der Valk hotel) dus ik wil om iets voor 11.00 uur weg vanuit Bergen (het is ruim 100 km) en dan moet het helemaal goed komen.

Als er iemand is die zin heeft om mee te fietsen met gangetje 40+ km/uur, laat het dan weten en kom rond 10.30 naar mij toe voor koffie, waarna de fietstocht. Retour overigens is zaterdagmiddag rond 13.30 voor de Friezen onder ons die ook wat te doen willen hebben op zaterdag.

René

5 opmerkingen:

 1. Dag René. Wim, Pé en ik zullen je gaan begeleiden naar Sneek. Nou kan ik nergens je huisadres meer vinden, mail je dat even ? tot donderdag. Groeten Kees.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joseph Bech Nes 3. En oh ja Kees, kun je 2 F-Lites en 6 20" binnenbandjes uit de winkel meenemen voor me? Dank je.

  René

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag René. De bb neem ik mee. Beb Wiggers uit Nijland wacht op ons bij Kornwerderzand. Hij gaat dan voorop tot aan Sneek.Hij liet weten dat de snelheid daar heen wat lager ligt, door verkeerslichten en onoverzichtelijke wegen! Groeten Kees.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien kunnen we dan beter om 10.00 uur verzamelen en om uiterlijk 10.30 weg, want ik wil echt wel voor 14.00 uur arriveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag René. We zullen op tijd in Bergen zijn ! Groeten Kees.

  BeantwoordenVerwijderen