zondag 30 oktober 2011

Twee brillen doormidden in 3 dagen...

Crashte ik afgelopen woensdagochtend nog met mijn Quest waardoor mijn gloednieuwe design bril doormidden was, vrijdagmiddag ging ik schaatsen in Thialf (met reserve bril). Bij een stoppoging viel ik terwijl ik eigenlijk al stilstond en kwam keihard eerst op mijn linker heup en daarna op mijn linker gelaatshelft terecht. Beetje wazig en jawel hoor, bril nummer 2 doormidden binnen 3 dagen.

Nu blauw oog en zere heup maar verder geen vervelende medische zaken. Het leuke was wel nog dat Gerard Kemkers als een gek de schuimkussens oversprong en zo ongeveer als eerste bij me was om te vragen hoe het ging (alle nederlandse schaatsploegen waren zo'n beetje aan het trainen daar voor het NK van volgende week, Sven Kramer incluis).

Na een redelijk nacht toch gisteren de 104 km vanuit Sneek teruggefietst met wind meer tegen dan mee en een verwoed klapperend vizier van mijn racekap. In 2 uur 50 minuten was ik thuis, nog op tijd om naar de opticien te gaan om een nieuwe bril te regelen.

Vanmorgen stond de achterband lek, dus maar meteen een nieuwe Furious Fred gemonteerd, dan ben ik klaar voor de winter. Verder de klittenbandjes van mijn racekap met secondenlijm vastgemaakt en ik ben weer klaar voor de nieuwe week.

Nog bedankt voor de escorte van afgelopen donderdag trouwens mannen.

René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten